Tietosuojakäytäntö

Päivitetty 14.6.2018

Pääkohdat

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on:

  1. Sopimukseen liittyvät tarkoitukset
  2. Asiakassuhteiden hallinta
  3. Asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteutuminen
  4. Oikeutettu etu
  5. Mainonta aikaisemmille asiakkaille
  6. Käyttäjän suostumus
  7. Henkilötietojen käsittely online-palveluissa (kuten verkkosivuston käyttäjien seuranta)
  8. Rekisterinpitäjän ja / tai sen kumppaneiden mainonta ja / tai suoramarkkinointi henkilötietojen perusteella rekisterinpitäjän mediakanavien ja -palveluiden välityksellä ilman henkilötietojen paljastamista ulkoiselle osapuolelle.
  9. Yhtiön uutiskirjeiden tilaukset

Selvyyden vuoksi on syytä todeta, että jos tietojenkäsittely tapahtuu rekisteröidyn henkilön suostumuksella, ne voivat milloin tahansa peruuttaa tämän suostumuksen. Zymotec Oy lopettaa tietojenkäsittelyn ja poistaa kaikki kohtuullisessa ajassa tallennetut tiedot. Rekisterinpitäjällä on myös oikeus vastustaa suoraa markkinointia. Tällöin Zymotec Oy lopettaa suoramarkkinoinnin kyseiselle henkilölle.

Rekisterin sisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot:

  1. Nimi
  2. Sähköpostiosoite
  3. Matkapuhelinnumero ja / tai muu puhelinnumero
  4. Organisaation nimi ja asema organisaatiossa
  5. Organisaation osoite
  6. Käyntien loki
  7. Tietojen poistaminen

Periaatteet, miten rekisteri on suojattu

Henkilökohtaiset tiedot pidetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jossa rekisteri sijaitsee, rekisterinpitäjä ja sen IT-kumppanit, jos sellaisia on, on suojattu palomuurilla ja muilla tarpeellisilla teknisillä toimenpiteillä. Rekisterin turvatoimet ovat Zymotec Oy:n tietoturvapolitiikan mukaisia. Rekisteriä käyttävät Zymotec Oy:n henkilökunnan jäsenet, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan sääntöjä, jotka on määritelty GDPR:ssä ja muualla sovellettavassa suomalaisessa ja / tai Euroopan unionin lainsäädännössä.

Samoja edellä kuvattuja käsittelymenetelmiä sovelletaan sekä manuaalisiin että sähköisiin tietoihin.

Rekisteröityjen oikeudet

Rekisteröidyillä henkilöillä on tiettyjä oikeuksia Euroopan unionin tietosuojadirektiivin mukaisesti.

Nämä oikeudet ovat:

  1. Oikeus oikaisuun
  2. Oikeus unohtaa
  3. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  4. Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  5. Oikeus vastustaaNäihin oikeuksiin sovelletaan kuitenkin rajoituksia GDPR:n tai muiden sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Pyyntöä käyttää GDPR:n mukaisia oikeuksiaan harkitaan tapauskohtaisesti. Jos rekisteröity on tyytymätön kyselyn vastaukseen, hänellä on oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetulle.

Säännölliset tietolähteet

Rekisteri kootaan yleensä julkisesti saatavilla olevista lähteistä Internetissä ja muissa julkisissa lähteissä.

Säännölliset määräykset ilmoitetuista tiedoista ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Riippumatta siitä, missä maassa asut, valtuutat meidät siirtämään, tallentamaan ja käyttämään tietojasi EU:n tai ETA: n ulkopuolella, esimerkiksi Yhdysvalloissa tai muussa maassa, jossa toimimme.

Rekisterinpitäjä ei paljasta tai siirrä asiakkaidensa henkilötietoja ulkopuolisille tahoille, paitsi silloin, kun Suomen viranomaiset sitä edellyttävät lakisääteisten tehtäviensä suorittamiseksi. Kun Zymotec Oy käyttää tietojenkäsittelylaitteita, jotka käsittelevät tietoja ETA:n ulkopuolelta, se käyttää asianmukaisia toimenpiteitä tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tällaisiin toimenpiteisiin kuuluvat muun muassa  sopimusvaatimukset ja sertifikaatit, kuten EU:n ja USA:n PRIVACY SHIELD -sertifikaatti.

Tietojen poistaminen

Tiedot voidaan poistaa rekisteristä henkilökohtaisen pyynnön tai asiakassuhteen päättymisen vuoksi. Kaikki tiedot poistetaan kohtuullisen ajan kuluessa tällaisten tapahtumien jälkeen.

Rekisteritietoihin liittyvät pyynnöt on toimitettava kirjallisesti postitse tai sähköpostitse. Lähetä pyyntösi mukaan henkilöllisyystodistus niin Zymotec Oy voi vahvistaa henkilöllisyytesti.

Markkinointiautomaatio ja evästeet

Useilla verkkosivuilla on markkinointiautomaatiojärjestelmä, jota käytetään Zymotec Oy-verkkopalvelujen yleisen käyttökokemuksen parantamiseen, esimerkiksi korostamalla vierailijoille tärkeimpiä palveluita; luoda kohdesegmenttejä suoramarkkinointikampanjoille, joissa profilointi auttaa Zymotec Oy ehdottaa palveluja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita.

Zymotec Oy asettaa evästeen oppiakseen, miten kävijät kuluttavat sisältöä kaikissa digitaalisissa palveluissaan. Tallennettuihin tietoihin kuuluvat: käyttäjät, jotka ovat pyytäneet lisätietoja tuotteista; jotka ovat tilanneet Zymotec Oy:n tuotteita; tai jotka ovat ladanneet esitteitä tai muita materiaaleja.

Vierailijan henkilöllisyys pysyy nimettömänä Zymotec Oy:lle kunnes:

  1. Vierailu täyttää yhteystietoja tietyissä verkkolomakkeissa

Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot voidaan yhdistää evästeeseen, kun hän paljastaa henkilönsä täyttämällä verkkolomakkeen, esimerkiksi tietopyynnön tai uutiskirjeen tilauksen. Annetut tiedot tallennetaan Zymotec Oyin markkinointi- tai asiakasrekisteriin.

  1. Vierailija saapuu verkkosivustolle Zymotec Oy:n lähettämästä sähköpostimarkkinointiviestistä.

Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot voidaan yhdistää evästeeseen, kun käyttäjä saapuu verkkosivuille Zymotec Oy:n lähettämän markkinointiviestin kautta. Sähköpostimarkkinointiviestien lähteet ovat Zymotec Oy:n markkinointi- tai asiakasrekisteri. Käyttäjä, jonka eväste on linkitetty henkilötietoihin, voi vastaanottaa sähköpostimarkkinointia, joka on yksilöity hänen verkkosivujen kävijähistoriansa perusteella.

Evästeiden ottaminen käyttöön selaimen asetuksissa on suostumus tietojen käsittelyyn. Jos käyttäjä haluaa, että Zymotec Oy ei seuraa toimintaansa verkossa, he voivat poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksissa. Tämä voi kuitenkin heikentää selauskokemusta ja / tai tehdä joitain ominaisuuksia, kuten ostoskori ja kirjautumispalvelu ei ole käytettävissä.

Näitä tietoja voidaan käsitellä Yhdysvalloissa ActiveCampaignin avulla. ActiveCampaignissa on PRIVACY SHIELD -todistus.

Verkkosivuston kävijän seuranta

Google Analytics -palveluihin perustuvat tilastotiedot kerätään verkkosivustoa varten. Google Analyticsin evästeet tallentavat nimettömiksi tietoja esimerkiksi kävijöiden saapumisesta sivulle (hakukoneen tai suoran linkin kautta jne.), vierailluilla sivuilla ja kuinka pitkään käyttäjät käyttävät kullekin sivulle. Näiden tietojen avulla voimme edelleen kehittää verkkosivustoamme ja seurata uusien kehitystoimiemme menestystä. Verkkosivustotilastoja kerätään asioista, kuten käyttäjien määrästä, käyttäjän maasta, vierailun kestosta, käytetystä selaimesta ja vierailusta. Nämä tiedot ovat anonyymeja.

Google voi käsitellä näitä tietoja Yhdysvalloissa. Google on toteuttanut asianmukaisia tietosuojatoimenpiteitä, kuten PRIVACY SHIELD-sertifikaatin hankkimista.

Sähköpostimarkkinointi

Zymotec Oy:n sähköpostitse lähettämiin uutiskirjeisiin sisältyvät verkkosivustot voivat olla varustettu joko yksilöidyillä tai kampanjoiden mukaisella seurantakoodilla, joita käytetään kampanjoiden tehokkuuden ja kohdistamisen arvioimiseen. Kaikki uutiskirjeet ja sähköposti markkinointiviestinnät sisältävät linkin sähköpostimarkkinointikiellon asettamiseksi.

Display -mainonta

Zymotec Oy-sivustoilla, Zymotec Oy on ottanut käyttöön Google Adwordsin Display -mainonnan ja uudelleenmarkkinoinnin. Kun vierailet verkkosivustossamme, se voi jättää evästeen selaimeesi, mikä mahdollistaa kohdennetun Zymotec Oy-mainonnan näyttämisen, kun vierailet muilla Googlen kanssa yhteistyössä toimivilla sivustoilla. Voit hallita tämän mainonnan näyttämistä ja poistaa kokonaan Google Adwordsin näyttömainonnasta mainosasetusten hallinnan avulla osoitteessa http://google.com/ads/preferences .

Kolmannen osapuolen tarjoajat, kuten Google, näyttävät Zymotec Oy:n mainoksia Googlen hakukoneessa ja Google-kumppaneiden verkkosivustoilla, jotka käyttävät Display -mainontaa Googlen avulla. Markkinointi, joka perustuu käyttäjien luetteloihin, jotka käyttävät kolmannen osapuolen palveluntarjoajien järjestelmiä (esim. Google), voidaan kohdistaa Zymotec Oy -sivustojen käyttäjiin. Käyttäjäluetteloihin perustuva markkinointi perustuu tällä sivustolla käytettyjen evästeiden avulla luotuihin luetteloihin. Käyttäjäluetteloihin perustuva markkinointi noudattaa seuraavia käytäntöjä: Google Inc.:n mainostuskäytäntö (AdWords-käytännöt), joiden viimeisin versio on saatavilla osoitteessa http://support.google.com/adwordspolicy/answer/143465?hl=fi&rd=1 .

Useat ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, kuten Google, käyttävät ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analyticsin evästeitä) ja kolmannen osapuolen evästeitä (kuten DoubleClick-evästeitä) tietojen siirtämiseen ja optimointiin sekä mainosten näyttämiseen kun olet käynyt verkkosivustollamme. Google voi käsitellä näitä tietoja Yhdysvalloissa. Google on toteuttanut asianmukaisia tietosuojatoimenpiteitä, kuten PRIVACY SHIELD-sertifikaatin hankkimista.

Zymotec Oy käyttää myös seuraavien verkkojen tulosseurannan, Analyticsin ja yleisön yhteensopivuusominaisuuksia: Twitter, Facebook ja LinkedIn.

Yhteystiedot

Zymotec Oy
Y-tunnus: 0906992-8
Postiosoite: Kinturinkuja 4, 11120, RIIHIMÄKI, Suomi
Puhelin: +358 (0)19 419 428
Sähköpostiosoite: info (at) zymotec.fi